Titoweekend

Leuven, 26/02, 21u36.
Heb jij het nieuws al gehoord? Huh wat? Wow wacht, zag je dat net? Verstop je! Wat is er gebeurd? Wat was dat? Dat leek wel op een afrekening! Een afrekening? Dat kan toch niet! Maar seg, wat was nu dat nieuws? Ah ja, wel, er is iets gebeurd. Gisteren liep ik… RENNEN!! Volgens mij hebben ze ons gezien! Oh nee, wat moeten we nu doen?

Bierbeek, 27/02, 02u14.
Denk je dat we hier veilig zijn? Dat we hier even kunnen onderduiken? Veilig?? Onderduiken?? Bedoel je dan dat we niet veilig zijn? Na wat we daarnet gezien hebben weet ik niet of we ooit nog veilig zijn. Daar nog bij wat ik gisteren heb gezien… Maar wat heb je gisteren dan gezien?? Het is erg, heel erg…, maar ik denk niet dat we dit alleen aankunnen.

Wat zou er nu toch aan de hand zijn? Er is duidelijk iets mis. Het enige dat we weten is dat ze in Bierbeek zitten en dat ze hulp nodig hebben. Maar wie zijn ‘ze’ nu eigenlijk? En wat is er ‘gisteren’ gebeurd? Waarom wordt er ons niets verteld? Ze zitten ergens ondergedoken. Ik denk dat de enige mogelijkheid die we hebben is om mee onder te duiken en vandaar samen met hun een verder plan te ontwikkelen. Of we er levend uitkomen? Goh, dat zien we dan wel zeker? Dit klinkt ook als de enige logische oplossing, nee? Dan zullen we dat maar doen.

Met de weinige informatie die we hebben zijn we erachter gekomen dat ze ondergedoken zitten in de Dorpstraat. Uit verdere berekeningen hebben we kunnen vaststellen dat dit een soort jeugdlokaal is. Meer kunnen we niet vertellen, dat zou hun verraden natuurlijk. Oké, genoeg gezeverd! We moeten ze gaan helpen!!

Het weekend vindt plaats in de lokalen van Chiro Karoo, Dorpstraat 28 in Bierbeek. We verwachten jullie daar vrijdag 5 mei om 19u en jullie mogen hier weer opgehaald worden op zondag 7 mei om 12u. Als jullie het overleven natuurlijk…

Wat mag je zeker niet vergeten?

  • veldbed en slaapzak
  • slaap- en toiletgerief
  • een zwarte outfit waarin je niet opvalt

Om jullie veiligheid te kunnen garanderen vragen we om 25 euro over te schrijven op BE83 7360 2949 2815 op naam van Chiro Roosbeek met de vermelding van Titoweekend en de naam van uw kind. Stuur een mailtje voor 30 april naar anvandebeekan@gmail.com als je komt.

Wij proberen al achter meer info te komen!
Maya, Lore en An