Rakkerweekend 2024

Operatie Avontuur: Weekend met de Rakkers! 🚁🌳

Soldaten, opgelet! Het is tijd om je moed en kracht te tonen tijdens het meest epische weekend van het jaar. De rakkerant organiseert voor alle dappere Rakkers een onvergetelijk avontuur in de wildernis van Heverlee, in onze geheime basis: de Kluis. Dit weekend staat helemaal in het teken van het leger, dus bereid je voor op een missie vol uitdagingen, kameraadschap en onvergetelijke herinneringen!

Wanneer?
Noteer met STIFT in je agenda: dit strategisch belangrijke weekend vindt plaats op 12 april, waarbij we vrijdagavond verzamelen om 19:30 bij de Kluis en zondagmiddag 14 april om 12 uur onze overwinning vieren.

Jouw Uitrusting:
Elke soldaat moet zijn eigen kamp opslaan. Dit betekent dat je een tent, slaapzak en alle noodzakelijke survivalgear moet meebrengen. Vergeet niet je camouflageoutfit en je beste survival skills, want je zult deze zeker nodig hebben. Kleed je zeker warm genoeg want het kan koud zijn in de nacht. Ook pak je een knuffel mee die vuil mag worden en een voorwerp dat jezelf beschrijft.

Inschrijvingsprocedure:
Elke rekruut moet zich officieel aanmelden voor deze missie. Stuur een e-mail naar Generaal Jules Holemans op Pepaholemans@gmail.com met jouw naam en rang (lid). Om de logistiek en proviand te garanderen, vragen we een bijdrage van €25. Deze moet worden overgemaakt naar de financiële afdeling van onze Chirowerking (BE83 7360 2949 2815, met vermelding van je naam + rakkersweekend). Details voor de overboeking worden na inschrijving verstrekt.

Bereid je voor op:

  • Uitdagende missies waarbij teamwork centraal staat
  • Overlevingstechnieken om de wildernis te trotseren
  • Het ontwikkelen van je strategische vaardigheden en leiderschap
  • Onvergetelijk plezier met je medesoldaten

Dit weekend is de perfecte kans om te bewijzen dat je een echte Rakker bent, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Verzamel je moed, pak je rugzak en maak je klaar voor een avontuur dat je niet wilt missen!

Schrijf je snel in, soldaat! De toekomst van onze missie ligt in jouw handen. Tot op het slagveld!

Met kameraadschappelijke groet,
Jouw Commandanten van de rakker leiding.