Nieuws Keti’s

*WARNING: HEEL SLECHT KERSTMOPJE IN AANTOCHT*

Zegt de ene kerstboom tegen de andere: “Ik daag je uit om haar te versieren!”
Antwoordt de andere kerstboom: “Nee… Daar heb ik de ballen niet voor.”

Goed, nu het ijs gebroken is, doen wij graag een superduperleuke aankondiging! De Keti’s vieren kerst dit jaar namelijk op de gezelligste manier die er bestaat: Samen een kerstmarktje bezoeken!

Op zaterdag 16 december verwachten we de Keti’s zoals gewoonlijk om 19u op de Chiro. We vragen iedereen om écht goed op tijd te zijn, want de Kerstman en zijn rendieren vertrekken om 19u10 stipt richting de kerstmarkt van Tienen. 

Op de kerstmarkt voorziet de Kerstman enkele leuke activiteiten, maar krijgen de Keti’s ook de kans om hun avond zelf wat in te vullen: Zin in een drankje? Let’s go for it! Honger? Koop dan iets om te smikkelen! Zin om te schaatsen? Tof idee! MAAR om die lekkere dingen te kopen en die leuke dingen te doen, hebben de Keti’s natuurlijk een zakcentje nodig. Wij denken dat met ongeveer €10 iedereen een fijne avond kan hebben met een hapje en een drankje. Wil jouw tiener graag schaatsen? Dan delen we alvast mee dat dit €8 kost.

Na een heerlijke winteravond beleefd te hebben, keren we weer terug naar de Chiro. Daar kan je jouw Keti om 21u30 (zoals gewoonlijk) komen ophalen.

Hopelijk kan de Kerstman jullie met velen ontvangen!

Tot dan,
Kaat, Kato & Charlotte